2010. július 21., szerda

Mint a fuvaros lova.......

Ez egy korábbi fotó, a bringa út menti, bejáratnak nevezett részről. Sem kerítés, sem kapu nincsen!

A lovarda melletti, aszfaltozott nyúlgát, egy arra járó fácánnal.

A közeli kis település egyik házának kerítése.

Vicces, de már majdnem olyan a bringám, mint a fuvaros lova. Amikor elérek ahhoz a szakaszhoz, amit a kutyák területének vélek, akkor egyszerűen nem megy tovább:-))
Persze, tudom, hogy nem magától csinálja, hanem az én félelmem még mindig akkora, hogy szinte reflexből fordítom a kormányt, és fordulok vissza. Tudom, hogy nem mehetek arra addig amíg nem vagyok biztos benne, hogy a kutyák nincsenek kint, mert félek tőlük, és a félélemnek szaga van, amit a kutyák nagyon is könnyen megéreznek, és ez még jobban irritálja őket.
Ez a szag azért van, mert ebben a lelki állapotban fokozottan verejtékezni kezd az ember, és azt érzik meg az állatok. Őket ez irritálja, és arra készteti, hogy zavarják el ennek a szagnak a hordozóját. Vagy ha nem sikerül elzavarni, akkor semmisítsék meg. Ez egy olyan tulajdonsága a kutyának, amit egy kutyatartó embernek illene tudni. Főleg ilyen típusú kutya esetén. Az ilyen típusú kutyákat egyáltalán nem lenne szabad olyan helyen tartani, ahol sok ember, netán gyerekek is megfordulnak. Már pedig egy nyilvános lovarda ilyen hely. Főleg amikor még külön gyerek programokat, gyerek táborozást is szerveznek. Ráadásul kerítés nélküli területen, ahol a közelben egy családi házas lakóterület is van!
A szombat reggel elküldött emailremre nem jött semmi válasz, ezért el küldtem egy sürgető levelet, és közöltem ha erre sem kapok választ, akkor ez ügyben a következő kérdéseimet a a kerületi jegyzőnek fogom fel tenni!

A reggeli bringázásaimat nem fogom elhagyni, legfeljebb más útvonalat keresek.
Ma már kipróbáltam egy útszakaszt, hogy hány km-t tudok vele hozni, mert egyáltalán nem tetszik, hogy mióta történt a támadás, azóta nincs meg a napi 20km.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése