2011. április 27., szerda

Erőgyűjtés!


A M0-s útépítése a Hárosi hídnál.

Hatalmas gépek az építkezésnél.


Szépen kizöldült bringaút.

Megint találkoztunk a Mircivel is.

Ma megint reggel mentem, azaz mentünk bringázni. Azért a többes szám, mert együtt mentünk azzal kedves bringás ismerősömmel, aki a nem túl régi életveszélyes egészségi gondja ellenére rendszeresen bringázik.
Az történt ugyanis, hogy egy alkalommal elindult bringázni, és csak a következő sarokig jutott, mert szívinfarktust kapott! Ez még tavaly késő ősszel történt. Érezte, hogy valami nagyon nem jó, mert erős baloldali, mellkasi fájdalma volt. Leszállt a bringáról, megfordult és elindult visszafelé. Elérte a házukat, felment, és a bringát is felvitte lifttel az emeletre, helyre rakta a bringát, és csak ezután hívta a mentőt. Egészségügyi lévén pontosan tudta, hogy mi a baj, így a mentőket részletesen tájékoztatta,ezért rohammentőt küldtek, és vitték a kórházba. A kórházi kezelés, és gyógyulás után szanatóriumba utalták. Minden orvostól azt kérdezte, hogy bringázhat-e még ha felépül. Egyedül a szanatóriumi orvos biztatta, hogy nagyon úgy néz ki , hogy igen! Bőven karácsony után jöhetett haza, és az volt az első kérdése, hogy megyünk bringázni?
Mentünk, és megfelelő fokozatosság után ma már velem egy szinten bringázik. Még annyit tennék hozzá a történetéhez, hogy tőlem hét évvel idősebb, 79 éves!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése